Synnytysvalmennukset

Tervetuloa tutustumaan suomalaisiin synnytysvalmennuksiin. Synnytysvalmennukset on listattu paikkakunnittain ja sen lisäksi löytyy verkossa käytäviä valmennuksia, joten jokaiselle löytyy jotain.

Hyvää synnytyskokemusta toivottaen,
Suomen synnytysvalmentajat

Synnytysvalmennukset

Synnytysvalmennusta tarjoavat

 

Valmennusten esittelyt


 • ETELÄ-SUOMI

  MAAMAMA  Rennompi Synnytys 
  Rennompi Synnytys -valmennus perustuu rentoutusharjoittelulle, joka auttaa irrottautumaan stressitekijöistä ja seuraamaan omia luonnollisia synnytysvaistoja.
  Kurssilla sinä ja kumppanisi/synnytyskumppanisi saatte tietoa kehon toiminnasta synnytyksessä ja siitä miten parhaiten tukea sitä sekä konreettiset ja helpot työkalut rentoutumiseen sekä rentoutusäänitteet kotiharjoittelua varten.
  Myös synnytysdoulaus, yksilörentoutus, kehon rentoutus, mother blessing-juhlat ja naisten piirit Turusta Helsinkiin ja sillä välillä, kysynnän mukaan kauempanakin.
  www.maamama.fi
  Malla Salminen, 0402 190 190, malla@maamama.fi
  Lue lisää

  ONNELLINEN SYNTYMÄ -VALMENNUS, Kätilö Emmi Rissanen
  Haaveiletko luonnollisesta synnytyksestä? Haluatko lisätä luottamusta itseesi ja kehoosi? Onnellinen syntymä- valmennuksessa saat tietoa, vinkkejä sekä teemme harjoituksia jotka auttavat sinua ja kumppaniasi olemaan aktiivisia ja luottavaisia koko synnytyksen ajan. Käymme läpi luonnollisia kivunlievitysmetodeja ja rentoutustekniikoita. Valmennuksessa saa tietoa niin fyysisestä kuin henkisestä valmistautumisesta synnytykseen. Paneudumme vauvan ensihetkiin, imetykseen ja vauvan käyttäytymiseen sekä kuinka ymmärtää vauvaa paremmin. Kokoonnumme pienessä ryhmässä.
  Ryhmävalmennuksen lisäksi tarjolla on yksilövalmennusta, jossa paneudumme juuri synnyttäjän (ja perheen) tarpeisiin, toiveisiin ja mahdollisiin pelkoihin. Valmennusten lisäksi tarjolla on mm. synnytysluontoja, odottajien voimapiirejä ja synnytyslaulukursseja. Kursseja nyt myös Lahdessa.
  www.katiloemmi.net
  Emmi Rissanen, 040 7648 208
  emmi@katiloemmi.net

  SYNNYTYKSEN ABC 
  Synnytyksen ABC:n henkilökohtainen synnytysvalmennus toimii nopealla aikataululla ja saat valmennusta juuri sinun tarpeiden mukaan valitsemassasi paikassa (Helsinki, Vantaa, Espoo, Lohja ja Kirkkonummi, sopimuksesta myös muualla). Valmennus kestää 2-3h.
  Lisäksi tarjolla Synnytyksen ABC ja Synnytys epiduraalilla verkkokurssit.
  Marjaana tarjoaa myös doulapalvelua yrityksessä Doules.
  Osta: holvi.com/shop/synnytyksenabc

 • POHJOIS-SUOMI

  SYLIN HYVÄ
  Oululainen kätilöpalvelu Sylin hyvä tarjoaa yksityistä synnytysvalmennusta sinulle ja synnytyskumppanillesi, lämmöllä ja asiantuntemuksella. Lempeä syntymä -valmennuksessa tietopuolinen valmennus yhdistyy rentoutus- ja hengitystekniikoiden opetteluun sekä mielikuvaharjoitteluun. Valmennuksessa opeteltavat yksinkertaiset, mutta tehokkaat tekniikat tukevat synnytyksen positiivista kulkua ja helpottavat oloasi synnytyksessä. Valmennuksen tavoite on mahdollisimman turvallinen ja positiivinen synnytyskokemus niin äidille, lapselle kuin puolisollekin.
  Tuisku Koskela, kätilö, hypnosynnytysvalmentaja, imetysohjaaja tuisku.koskela@sylinhyva.fi, p. 044 0112875, www.sylinhyva.fi.
  Lue lisää.

 • SATAKUNTA

  MAAILMA NAVASSA
  Yksityinen synntysvalmennus ja kaikki kätilön palvelut Porissa ja koko Satakunnan alueella.
  Eliisa Karttunen, kätilö, imetysohjaaja
  www.synnytys.info
  Puh. +358 44 046 0463
  maailma.navassa@gmail.com

 • TAMPEREEN SEUTU

  VIISAS SYNTYMÄ LUENTO PERHEILLE
  Synnytyksen kulku ja hormonit – synnytyksen vaiheet pintaa syvemmältä
  Luennolla käydään läpi normaalin synnytyksen kulku vaiheittain teoriassa ja äidin tuntemuksiin paneutuen. Mitkä merkit kertovat synnytyksen kulusta ja kuinka pärjätä tuntemusten voimistuessa. Mitkä hormoonit vaikuttavat synnytykseen ja kuinka tukea synnytyksen kulkua edistävää hormoonitoimintaa? Toiminnallisessa osuudessa tukihenkilö oppii tapoja auttaa synnytyksen käynnistymistä ja kulkua. Puhutaan ensihetkistä vauvan syntymän jälkeen ja imetyksen alkupäivistä.
  Luento on suunnattu raskaana oleville ja heidän puolisoilleen!
  Luento toteutetaan maksa mitä voit periaatteella.
  www.eevakoskinen.fi/kurssit
  Lue lisää

 • TURUNSEUTU

  LABYRINTH DOULA
  Alessandra Sarelin tarjoaa synnytysvalmennusta yksityisesti ja ryhmässä. Tavoite on synnytys ilman kärsimystä. Läsnäolo, luovuus ja rakkaus ovat avaintekijöitä tällä matkalla. Valmennuksessa käytämme luovia menetelmiä: synnytystanssi ja –taide sekä meditatiivisia harjoituksia. Yksityisessä ohjauksessa mm. käytämme EFT-menetelmää vapautumaan peloista ja rajoittavista ajatusmalleista. Alessandra on sertifioitu synnytysdoula (Doulakka), Dancing for Birth ohjaaja ja EFT-ohjaaja.  www.labyrinthdoula.com

 • SYNNYTYSVALMENNUKSET VERKOSSA

  SYNNYTYKSEN ABC VERKKOKURSSI
  Synnytyksen ABC -synnytysvalmennuksen verkkokurssi on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat syventävää synnytysvalmennusta helposti ja nopeasti. Verkkokurssille voit osallistua missä ja milloin se sinulle sopii. Verkkokurssi on tiivis, mutta laaja, paketti sinulle ja tukihenkilöllesi sisältäen synnytyksen kulun, kivunlievityksen, sairaalan käytäntöjä ja synnytyksen jälkeistä tietoa imetyksestä, vauvan hoidosta ja äidin palautumisesta. Lisätietoa: http://synnytyksenabc.fi/
  Tule Synnytyksen ABC -verkovalmennuseen tästä!

  SYNNYTYS EPIDURAALILLA
  Synnytys epiduraalilla verkkokurssi on suunnattu kaikille niille, jotka mahdollisesti ottavat epiduraalin synnytyksen aikana. Kurssilla käydään läpi kaikki mitä sinun pitäisi tietää epiduraalin ottamisesta ja annetaan vinkkejä miten sivuvaikutuksia voi minimoida. Kurssilla myös tukihenkilö saa tietoa miten hän voi tukea epiduraalin ottavaa synnyttäjää.
  Tule Synnytys Epiduraalilla -verkkovalmennukseen tästä!

  RENTO SYNNYTYS

  Rento synnytys-valmennus on syvärentoutumiseen perustuva synnytysvalmennuksen verkkokurssi. Rento Synnytys perustuu Hypnosynnytyksen oppeihin ja sen avulla opit rentoutumiskeinoja raskausaikaan ja synnytykseen. Kurssilla käydään läpi myös mm. omien pelkojen työstämistä ja niiden käsittelyä, ettei esimerkiksi synytyspelko häiritse synnytyksen fysiologista prosessia.
  Tule Rento Synnytys -verkkovalmennuksen tästä!

  LIEVITÄ STRESSIÄ ÄÄNEN AVULLA
  Opi lievittämään stressiä ja rentouttamaan synnytyksen aikana käyttämällä omaa ääntäsi. Tässä ei lauleta vaan opetellaan höydyntämään ääntä monipuolisesti ja helposti, jonka jokainen meistä oppii. Menetelmää voi hyödyntää myös lapsivuodeaikana (tai ehkä sitä tarvitsee eniten teinin kanssa!).
  Valmennuksen hinta on 59,90€. Koodilla DO4512 saat valmennuksesta -10€ eli hinta on 49,90€.
  Tule Lievitä stressiä äänen avulla -verkkovalmennukseen tästä!

raskaudesta synnytykseen

YHTEYSTIEDOT
marjaana@doules.fi

Leave a Reply