Maamama – Rennompi Synnytys

MAAMAMA – Rennompi Synnytys

Rennompi Synnytys -valmennus perustuu rentoutusharjoittelulle, joka auttaa irrottautumaan stressitekijöistä ja seuraamaan omia luonnollisia synnytysvaistoja. Synnytys on ennen kaikkea perhetapahtuma ja valmennus auttaa perhettä tekemään tietoisia valintoja positiivisen synnytyksen ja syntymän saavuttamiseksi.
Maailmalla rentoutusharjoittelu synnytystä varten on tullut tunnetuksi HypnoBirthing-menetelmänä, joka on tämän valmennuksen pohjalla. Kyse on yksinkertaisista ja toimivista työkaluista joiden avulla jokainen voi oppia rentoutumaan helposti ja syvästi.
Rentoutusharjoittelu auttaa saavuttamaan myös turvallisemman synnytyksen, koska rennosti omalla painollaan etenevään synnytykseen ei tarvitse puuttua turhaan. Kun keho on rento, se ei vastusta sitä mikä tapahtuu joka tapauksessa, eli synnytystä. Rentoutusharjoittelun avulla valmistautuneiden naisten synnytykset ovat tilastollisesti keskivertoa lyhyempiä, ja päätyvät harvemmin sektioon, ja toimenpiteet ovat harvinaisempia.
 
Kurssilla sinä ja kumppanisi/synnytyskumppanisi saatte tietoa kehon toiminnasta synnytyksessä ja siitä miten parhaiten tukea sitä sekä konreettiset ja helpot työkalut rentoutumiseen sekä rentoutusäänitteet kotiharjoittelua varten.
 
Rentona synnytystuntemukset on helpompi ottaa vastaan ja ne tuntuvat lievemmiltä – koska rentoutuminen on synnytyksen sujuvuuden kannalta oleellisin avain.
 
Myös synnytysdoulaus, yksilörentoutus, kehon rentoutus, mother blessing-juhlat ja naisten piirit Turusta Helsinkiin ja sillä välillä, kysynnän mukaan kauempanakin.
Malla Salminen
0402 190 190