Viisas syntymä

Viisas syntymä – luennot ja akupainantaillat

Viisas syntymä – luennot on kahden kerran synnytysvalmennus, jolle voit tulla itseksi tai yhdessä puolisosi kanssa. Illat toteutetaan erillisinä kokonaisuuksina. Luennoilla tutustut synnytyksen fysiologiseen kulkuun teoriassa ja äidin tuntemuksiin paneutuen. Opit tunnistamaan synnytyksen vaiheet ja kuinka selvitä synnytyksen ottaessa enemmän tuulta alleen. Synnytystä ohjaa kehon oma hormonitoiminta, jonka positiivista kierrettä voit tukea synnytystä ennen ja sen aikana.

Toisella kerralla paneudutaan luonnollisen kivunlievityksen ja henkisen valmistautumisen saloihin hengityksestä akupainantaan ja äänenkäytöstä asentoihin. Tukihenkilö saa konkreettisia työkaluja äidin synnytystyön tukemiseen ja äiti löytää lisää varmuutta omaan jaksamiseen.

Luennot toteutetaan maksa mitä voit periaatteella.

Akupainantailta on tehopaketti akupainannasta kiinnostuneille raskaana oleville ja heidän puolisoilleen. Illan aikana opetellaan teoriassa ja käytännössä tehokkaat akupainantapisteet raskausaikaan ja synnytykseen, puhutaan myös synnytyksen jälkeisestä ajasta ja imetyksen tukemisesta akupainannan avulla.

Kaikki valmennukset saatavina yksityisesti kotikäyntinä tai hoitolalla Rautatienkadulla ja ryhmävalmennuksena hoitolalla. Voit myös tilata ryhmävalmennuksen luoksesi!

Valmennuksiin ilmoittautuminen www.slotti.fi/booking/akupunktiohoitajaeevakoskinen

Lisätietoja ja tiedustelut www.eevakoskinen.fi eeva@eevakoskinen.fi

http://www.eevakoskinen.fi/kurssit/